Cara Menang Main Slot 918Kiss

 Macam-macam Slot Games boleh guna tips ini untuk mendapat peluang nak menang :

  1. Buka Slotgame yang biasanye awak mainkan atau kena tanya beberape rakan tuk tau permainan yang biasa mereka mainkan.
  2. Sebelum start main, ambil masa dua atau tiga minit agar melihat semua slot games demi meninjau semua slots yang boleh dimainkan. Jangan lah terus login dan main.
  3. Peluang nak menang pada progressive jackpot adalah kurang, karena sebahagaian daripada kredit member akan dipakai guna menaikkan amount kemenangan progressive jackpot. Kami menasihatkan supaya main jackpot kecil saja, sebab jika main progressive jackpot susah nak menang mesti fight, Kite menasihatkan supaya main progressive jackpot menggunakan duit kemenangan sahaja. Bukan nak menggunakan wang ringgit mula-mula.
  4. Sebelum nak main cari lah ejen rasmi semacam auspiciousdragon.net dan tetapkan modal dulu. Berapa target menang masa hari tu. Misal, kalau mau menang 600 hari ini kemudian sudah menang 630. Bet seterusnya letak sahaja 30 .Kalau menang atau kalah, berhentilah main, jom cuci kesemuanya. Kalau tidak sampai menang 600, dalam masa sepulu minit misal kekal antara 550 hingga 590, stop main, pergi cuci sahaja.
  5. Kalao nak menang slot, mesti tahu dalam menambahkan bet pada masa yang betul. Pertama, bet setiap line perlu tetap sahaja. Cadangkan 7 line keatas. Jika satu line 0.10 maka jumlah bet ialah 0.70 tuk 7 line. Jika kena 1 spin, naikkan line ke 0.20 – 0.40 untuk 10 spin begitu sahaja seterusnya. Care ni membolehkan kita mengambil kesempatan untuk menang besar jika ada lucky baik.
  6. Bila awak rasa telah kene besar di satu slot , tukar ke slot lain. Tak bole kekal pada 1 slot sahaja. Itulah beberapa rahsia nak menang game slot.